Bellen met BURO OPS?

06-30183811

Waar kunnen we je mee helpen?

Kom in contact met BURO OPS

Contactformulier

Contact gegevens:

Adres: Jacob van Heemskercklaan 9, 3144 DK Maassluis

E-mail: info@buro-ops.nl

Telefoonnummer: 06-30183811

Waarom organisaties voor Buro OPS kiezen

Dijkstaal B.V

Jan heeft ons geholpen met het implementeren van de 6S werkplekorganisatie.

Hij weet goed te "levellen" met onze collega's op de werkvloer en laat hen zien wat het op kan leveren, doordat hij veel ervaring heeft, zelf aanwezig is, meehelpt en ook in overall loopt krijg hij het voor elkaar om mensen te motiveren en veranderingen door gevoerd te krijgen.

Ik kan Jan Hijlkema bij een ieder van harte aanbevelen!

FloraHolland

We hebben Jan als consultant ingehuurd om de processen binnen facilitair management te onderzoeken en te verbeteren. Jan heeft met zijn gedrevenheid en passie voor verbeteren de teams zelfstandig meegenomen en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Op alle locaties is 5S geïmplementeerd en heeft samen met de medewerkers Lean methodieken met succes gebruikt om de processen te verbeteren en te standaardiseren.

Ben je op zoek naar een consultant die het team enthousiast maakt en je processen slimmer organiseert? Dan kan ik Jan van harte aanbevelen!

HACO

Jan heeft ons geholpen met het verbeteren van de processen. Na een analyse werd duidelijk waar het beter kon en is daar met succes samen met het team aan begonnen.

Daarnaast zijn er (coaching) sessies geweest met de medewerkers om de de onderlinge samenwerking te verbeteren. Door zijn ervaring weet hij snel tot de kern te komen en hiermee aan de slag te gaan.